Counseling / Coaching

Soms is het fijn om je verhaal of je gevoel met iemand te delen. Iemand die buiten je directe omgeving staat, die er voor jou is en die naar je luistert. Iemand speciaal voor jou. Op verschillende manieren kun je vertellen, spelen, tekenen over jouw verhaal. We hebben leuke opdrachten en materialen waar we mee werken.
Voor alles wat met verlies te maken heeft, is Dapper. er voor
jou. Zodat je het daarna weer makkelijk alleen kan. Kijk gerust eens op onze website voor meer informatie.

Hoe werkt het?

Jij bent uniek dus ook jouw traject bij ons ook, deze stellen we met elkaar samen. We vertrekken altijd vanuit jou en jouw vraag. We beginnen met een eerste kennismaking (intakegesprek) met je vader en/of je moeder en jijzelf om te kijken of Dapper. je goed kan helpen. Daarbij vinden we het belangrijk dat je je bij ons prettig en veilig voelt. Soms kan de situatie zo zijn dat we eerst de vraag met (één van) je ouders bespreken en daarna met jou. Als het klikt, maken we een vervolgafspraak, net zo lang totdat jij weer alleen verder kunt. Naast praten zullen we spelen, tekenen, knutselen, van alles is mogelijk.
We kunnen de gesprekken eventueel vervangen door of aanvullen met kindermassage. Massage zetten we in als je bijvoorbeeld te veel in je hoofd zit en het lastig is om bij je gevoel te komen.

Meer informatie voor ouders