Over mij

Caroline

Ik zeg wel eens: “na een hele fijne jeugd is er op mijn 18e een rode stip als teken van rouw op mijn levenspad gekomen en die stip bleek het begin te zijn van een rode draad van rouw en verlies in mijn leven.” Dit klinkt wel heel zwaar, want het heeft me ook veel gebracht, heeft me sterk gemaakt, heeft me gemaakt tot wie ik nu ben en gelukkig kan ik zeggen dat ik ook heel veel geluk heb in mijn leven! Sterker nog; met een leuke, lieve man en drie kindjes, een hechte familie en een groot sociaal leven ben ik een enorm positief ingesteld, enthousiast en gelukkig mens! Maar op bepaalde momenten in het leven -soms dagelijks- ‘proef’ ik het verlies en het verdriet; het zit ín mij.

Het heeft me uiteindelijk ook veel gebracht! Met de start van een eigen praktijk Dapper. volg ik mijn hart, mijn passie! Na tien jaar actief geweest te zijn binnen de detacheringsbranche, heel veel met mensen te hebben gewerkt, zowel op commercieel- als ontwikkelingsvlak, werk ik nu met kinderen, ouders en nabestaanden met één gemeenschappelijke noemer nl. ‘verlies’.

Als moeder van drie kinderen en een eigen rugzak met levenservaring, heb ik maar één doel voor ogen: om ‘het verlies’ draaglijker te maken. Het is zo fijn en van groot belang, om op moeilijke momenten met iemand te kunnen praten, iemand te hebben die naar je luistert, die een stukje met je mee loopt tot het moment dat je graag weer alleen verder gaat. Iemand die onafhankelijk is, die los staat van ‘jouw leven’. Juist díe iemand wil ik voor je zijn, je bent méér dan welkom!

Caroline is in 2002 afgestudeerd aan de Vrije universiteit in Amsterdam, als bedrijfskundig econoom. Zij heeft haar opleiding tot kindercoach en kindermasseur afgerond als ook de Post HBO Verlies- en rouwbegeleiding. Daarnaast meerdere specialistische cursussen gevolgd. Tevens mag zij zich erkend Coach van Stichting De Zilveren Maan noemen en is zij lid van het Landelijk Platform Nabestaandenzorg. Zie hiervoor én specifieke werkervaring, haar Linkedin profiel.

Samenwerking partners

Indien nodig werk ik samen met partners in een soortgelijk werkgebied.